policie-sport policie-sport policie-sport policie-sport
policie-sport
UNITOP ČR
sipka charakteristika
sipka stanovy
sipka kluby
sipka výkonný výbor
Domácí sportovní soutěže
sipka termínovka
sipka soutěžní řád
sipka mistrovství Policie ČR
sipka mistrovství UNITOP ČR
sipka ostatní
Mezinárodní sportovní akce
sipka termínovka
sipka mistrovství světa
sipka mistrovství Evropy
sipka ostatní
Servisní informace pro SKP
sipka různé (aktuality)
sipka informace výboru
sipka ekonomika
sipka náměty klubu
sipka software ke stažení
Informace z výcviku
sipka obsah výcviku
sipka metodika
sipka testy

Policie ČR

Partneři

Česká pošta

zdravotní pojištění MV ČR

Volkswagen užitkové vozy

Škoda auto, a.s.

Letiště Praha

Skupina ČEZ

Klokočka auto

EVPÚ Defence s.r.o.

Česká přenosová soustava

Svijany

Dive Time

Budo Sport e-shop

USIP

USPE

Loga partnerů ke stažení


 mistrovstvi UNITOP ČR - 2003

hokej - dokumentacezpět

12.9.2003 - 13.9.2003
vítězné mužstvo SKP LH Hradec Králové

Mistrovství UNITOP v ledním hokeji má svoji premiéru za sebou

Ve dnech 12. 9. a 13. 9. 2003 se v Duhové aréně v Pardubicích uskutečnil první ročník mistrovství UNITOP ČR v ledním hokeji. Slavnostního zahájení byl přítomen primátor města Pardubice pan Ing. Stříteský, za UNITOP pan Vodehnal a ředitel turnaje ppllk. JUDr. Jonák, který po zahájení učinil zahajovací rozstřel. Pak již nic nebránilo tomu, aby hokejisté vyjeli na ledovou plochu ke svým zápasům.

Mistrovství se zúčastnilo celkem 10 hokejových týmů z řad policie a zaměstnanců ministerstva vnitra. Během dvou dnů bylo celkem odehráno 36 zápasů na obou ledových plochách. O poředí na prvních třech příčkách sehrály velmi napínavé zápasy celky z Pardubic, Hradec Králové, Havlíčkova Brodu a Liberce. Na čtvrtém místě nakonec, po nelítostném boji, skončil celek Pardubic. Třetí příčku obsadil Liberec.

Nedělnímu finálovému zápasu mezi Hradcem Králové a Havlíčkovým Brodem přihlíželi jak diváci, tak i hráči, jejichž zápasy skončili v základní části. Zápas s ubíhajícími minutami začal gradovat. Když se na světelné tabuli objevilo skóre 6:1 nikdo již nepochyboval o vítězi. Pohár z prvního ročníku mistrovství UNITOP ČR v ledním hokeji putoval do Hradce Králové.

Podle kanadského bodování se stal nejlepším hráčem mistrovství hráč Dipold Václav z týmu SKP Havlíčkův Brod. Za nejlepšího brankáře byl vyhlášen Krampera Pavel z týmu MP Pardubice. Nejlepším útočníkem se stal hráč Sáblík Petr z týmu LH Hradec Králové a nejlepším obráncem pak hráč Černý Petr z týmu SKP Liberec. Ke každému turnaji patří i zajímavosti. Mezi hokejisty se našel nejstarší hrající účastník. Byl jím pan Jaroslav Nový z Berouna, který za dva měsíce oslaví padesáté páté narozeniny. K těm mu pochopitelně předem blahopřejeme a přejeme mu, aby v tak dobré fyzické kondici byl co nejdéle. Nejmladší hráč přijel na mistrovství také z Berouna a byl jím Lukáš Bauer, který před několika měsíci oslavil osmnácté narozeniny. Je vidět, že se mládí dere vpřed.

Celého mistrovství se zúčastnilo celkem 172 hráčů a ani jeden nebyl při napínavých zápasech vážně zraněn. V základní části se puk v brance objevil 121krát a ve finálových zápasech pak do sítě zavítal 28 krát.

Dva dny v Pardubicích utekly jako voda a byl čas loučení s prvním ročníkem mistrovství UNITOP ČR v ledním hokeji.

Poháry hráči převzali z rukou ředitele mistrovství pplk. JUDr. Jaroslava Jonáka. Další ceny pak předali jak představitelé policie, tak i UNITOPu a primátor města Pardubice pan Ing. Stříteský.

Poděkování za bezchybnou organizaci mistrovství patří v všem těm, které nebylo na ledě vidět. Organizační štáb svoji premiéru při pořádání tak velkého klání sportovců zvládl na jedničku.

Pořadí hokejových týmů:

1. SKP LH Hradec Králové
2. SKP Havlíčkův Brod
3. SKP LIberec
4. MP Pardubice
5. SKP HC CODA Praha
6. SPJ Praha
7. SKP České Budějovice
8. SKP HC Beroun
9. SKP Kadaň
10. SKP Praha 10


2. místo - SKP Havlíčkův Brod 3. místo - SKP Liberec z turnaje z turnaje z turnaje z turnaje z turnaje z turnaje předání ocenění slavnostní zahájení turnaje v Duhové aréně v Pardubicích nástup mužstev při slavnostním zahájení nástup mužstev při slavnostním zahájení úvodní vhazování v podání zástupce ředitele PČR správy Východočes.


zpět

Kontakty - sekretariát UNITOP ČR


Papírenská 6 b
160 00 Praha 6
Tel./fax: +420 220 514 984
unitop@policie-sport.cz


Policejní soutěže 2013



Přátelé policejního sportu,
rozběhl se seriál policejních mistrovství ČR,
mistrovství a Velkých cen UNITOP ČR
a dalších policejních soutěží a přeborů roku 2013

Termínová listina 2013

POLICEJNÍ MISTROVSTVÍ

MISTROVSTVÍ UNITOP ČR

Alpské lyžování 10.3. 2013

Sálová kopaná 28.3.2013


Velké ceny UNITOP ČR


Smlouva o spolupráci



Dne 3.8.2007 byla po- depsána nová smlouva o spolupráci mezi Minister- stvem vnitra české republiky a Unií tělovýchovných organizací Policie ČR (UNITOP ČR) s platností na dalších 5 let.

více informací zde


policie-sport