policie-sport policie-sport policie-sport policie-sport
policie-sport
UNITOP ČR
sipka charakteristika
sipka stanovy
sipka kluby
sipka výkonný výbor
Domácí sportovní soutěže
sipka termínovka
sipka soutěžní řád
sipka mistrovství Policie ČR
sipka mistrovství UNITOP ČR
sipka ostatní
Mezinárodní sportovní akce
sipka termínovka
sipka mistrovství světa
sipka mistrovství Evropy
sipka ostatní
Servisní informace pro SKP
sipka různé (aktuality)
sipka informace výboru
sipka ekonomika
sipka náměty klubu
sipka software ke stažení
Informace z výcviku
sipka obsah výcviku
sipka metodika
sipka testy

Policie ČR

Partneři

Česká pošta

zdravotní pojištění MV ČR

Volkswagen užitkové vozy

Škoda auto, a.s.

Letiště Praha

Skupina ČEZ

Klokočka auto

EVPÚ Defence s.r.o.

Česká přenosová soustava

Svijany

Dive Time

Budo Sport e-shop

USIP

USPE

Loga partnerů ke stažení


 AKTUALITY

Výkonnost policistů v letošním roce byla vynikajícízpět

20.10.2008

(Skončil XVII. ročník Mezinárodního závodu police v Českých Budějovicích) Téměř dvě stovky policistů a policistek z jedenácti evropských států, Rakouska, Slovenska, Švýcarska, Polska, Ruska, Belgie, Litvy, Holandska, Lotyšska, Německa a České republiky, již po sedmnácté přijely na počátku října do Českých Budějovic, aby v rámci Mezinárodních závodů policie porovnávaly svou výkonnost ve střeleckých disciplínách EEP, Centre, Quick a IPSC, v karate kata a kumite, v judo, na horských kolech, v policejním trojboji složeného z plavání, přespolního běhu a střelby a v policejním kvadriatlonu tvořeného jízdou na horském kole, na kanoi, terénním během a střelbou na terče.
Tyto mezinárodní závody již tradičně pořádá PČR správa jihočeského kraje ve spolupráci s UNITOP ČR a SKP České Budějovice.
„…Není důležité, jestli někdo byl první, druhý, třetí nebo poslední, ale důležité je, že se v Českých Budějovicích sešli policisté evropských sborů, kteří si mimo porovnání fyzických sil mohli z očí do očí popovídat o svých pracovních i soukromých problémech,“ hodnotí XVII. ročník mezinárodních policejních závodů ředitel pořádající krajské policejní správy Jihočeského kraje Radomír Heřman. „To jim může pomoci v jejich další pozitivní komunikaci a spolupráci při objasňování řady drobných i větších případů přesahující hranice jednoho státu. Ať chceme či nechceme, země Evropy se sdružují nejen v rámci ekonomiky, ale i právních a dalších předpisů. Jsem přesvědčen, že i policejní sbory se budou sbližovat, poroste prestiž policie a její příslušníci budou stále více spolupracovat. A k tomu takové sportovní akce jako jsou Mezinárodní závody policie v Českých Budějovicích přispívají a pomáhají.“

„Výkonnost policistů v letošním roce byla vynikající. Zvláště střelecké soutěže a judo bylo na dobré úrovni. Sešli se tu borci, kteří předváděli výkony, za které by se nemuseli stydět ani na mistrovstvích Evropy či světa,“ chválí závodníky Zdeněk Hovorka, předseda českobudějovického sportovního klubu policie a jeden z těch, kteří pracují na realizaci závodů od jejich prvopočátků.

„Velký dík patří nejen zúčastněným sportovcům, ale především organizátorům, kteří pracují na tom, aby se Mezinárodní závody policie uskutečnily, po celý rok. Poděkování patří i sponzorům, kteří v dnešní „spořící“ době nezanevřeli na sport a policii a materiálně tyto policejní hry podpořili…,“ dodává Radomír Heřman.

Nejlepší sportovci všech závodních disciplín při závěrečném vyhodnocení a ukončení závodů v hotelu Gomel převzali ocenění. Ti, kteří na stupně vítězů nedosáhli, si odvážejí z Českých Budějovic domů určitě pěkné vzpomínky na XVII. ročník mezinárodních závodů policie.

V celkovém bodování nejlepšího umístění dosáhl reprezentační tým České republiky ziskem osmi zlatých, osmi stříbrných a jedenácti bronzových medailí před družstvem Policie ČR správy Jihočeského kraje a Rakouskem.
- Petra Drbohlavová -




zpět

Kontakty - sekretariát UNITOP ČR


Papírenská 6 b
160 00 Praha 6
Tel./fax: +420 220 514 984
unitop@policie-sport.cz


Policejní soutěže 2013



Přátelé policejního sportu,
rozběhl se seriál policejních mistrovství ČR,
mistrovství a Velkých cen UNITOP ČR
a dalších policejních soutěží a přeborů roku 2013

Termínová listina 2013

POLICEJNÍ MISTROVSTVÍ

MISTROVSTVÍ UNITOP ČR

Alpské lyžování 10.3. 2013

Sálová kopaná 28.3.2013


Velké ceny UNITOP ČR


Smlouva o spolupráci



Dne 3.8.2007 byla po- depsána nová smlouva o spolupráci mezi Minister- stvem vnitra české republiky a Unií tělovýchovných organizací Policie ČR (UNITOP ČR) s platností na dalších 5 let.

více informací zde


policie-sport