policie-sport policie-sport policie-sport policie-sport
policie-sport
UNITOP ČR
sipka charakteristika
sipka stanovy
sipka kluby
sipka výkonný výbor
Domácí sportovní soutěže
sipka termínovka
sipka soutěžní řád
sipka mistrovství Policie ČR
sipka mistrovství UNITOP ČR
sipka ostatní
Mezinárodní sportovní akce
sipka termínovka
sipka mistrovství světa
sipka mistrovství Evropy
sipka ostatní
Servisní informace pro SKP
sipka různé (aktuality)
sipka informace výboru
sipka ekonomika
sipka náměty klubu
sipka software ke stažení
Informace z výcviku
sipka obsah výcviku
sipka metodika
sipka testy

Policie ČR

Partneři

Česká pošta

zdravotní pojištění MV ČR

Volkswagen užitkové vozy

Škoda auto, a.s.

Letiště Praha

Skupina ČEZ

Klokočka auto

EVPÚ Defence s.r.o.

Česká přenosová soustava

Svijany

Dive Time

Budo Sport e-shop

USIP

USPE

Loga partnerů ke stažení


 AKTUALITY

Stručně z naší činnosti.../ červen – září 2008 /zpět

20.10.2008

(Policejní mistrovství ČR, Mistrovství UNITOP ČR, reprezentace PČR - jízda na koni, malá kopaná, fotbal, kuželky, střelba EPP, tenis, policejní víceboj, beach-volejbal, stolní tenis, volejbal)
• Policejní mistrovství ČR v jízdě na koni se v letošním roce konalo dne 14. června v jezdeckém areálu v Kostelanech u Kroměříže, na jehož technickém uspořádání se především podílela Policie ČR okresní ředitelství ve Zlíně. Policisté na koních soutěžili v kombinovaném parkúru skokových a policejních dovedností. Titul mistra Policie ČR vybojoval Michal Slezák z Brna na koni Boss. Druhé místo obsadila dvojice Lucie Prokešová z Prahy a Calvaro, třetí stupeň patřil brněnskému Radku Šejstalovi s koněm Listrem.
• Mistrovství UNITOP ČR v malé kopané uspořádal letos 12. června SKP FC 158 Praha. Do turnaje se zapojilo osm desetičlenných mužských družstev, z nichž nejúspěšnějším se stali zástupci pořádkové a železniční policie z Prahy. Druhé místo vybojovali borci z pořádajícího klubu a třetí příčku obsadili fotbalisté Vyšší policejní školy a Střední policejní školy MV v Praze. Nejlepším brankářem byl vyhodnocen Martin Maštalíř z okresního ředitelství P ČR Most, hráčem číslo jedna byl Roman Havránek z vítězného mužstva a nejvíce branek nastřílel Libor Plicka, zástupce Služby cizinecké policie.
• Ve dnech 9. – 15. června 2008 uspořádala Francie v Clairefontaine nedaleko Paříže 1. ročník turnaje evropských reprezentačních policejních týmů ve fotbale, na který byli pozvání i policisté České republiky - nositelé titulu mistrů světa z roku 2007. Kromě nás se ho zúčastnili fotbalisté Francie, Bulharska, Řecka, Itálie a Ruska. Náš tým se postupně utkal s Bulharskem (1:0), Itálií (4:1) a ve finále s domácími reprezentanty. Po uplynutí základní hrací doby bylo skoré 0:0. V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější domácí hráči 3:1. Nejlepším hráčem turnajem se stal náš hráč Lubomír Pinkava
• SKP Kadaň byl ve dnech 27. – 29. června 2008 pořadatelem Mistrovství UNITOP ČR v kuželkách. Na čtyřech drahách v podbořanské kuželně a na dvoudráze v Kadani soutěžilo 78 hráčů 19 týmů. Mistrem UNITOP ČR mezi jednotlivci se stal M. Koubek soutěžící za SKP Sever Ústí nad Labem, nejlepším družstvem ziskem 2201 bodů se stalo družstvo SKP Kadaň ve složení V. Tauer, Z. Hošek, L. Tauerová a J. Drahoš.
• 12. července 2008 se na střelnici Halda u Kladna konalo Mistrovství UNITOP ČR ve střelbě EPP. Jeho pořadateli byl SKP Akademia Praha. Prvenství mezi ženami si vystřílela Růžena Konvičková z Nového Jičína ziskem 230 bodů, 2. místo obsadila Šárka Hurtová z Plzně s 226 body a třetí byla Helena Dlouhá z Loun s 204 body. Mezi muži zvítězil Pavel Bárta z pořádajícího klubu s 248 body před Jiřím Šofrem z Loun s 244 body a Miroslavem Zapletalem z Prahy s 243 body. Zlaté medaile v soutěži družstev získalo kvarteto SKP Akademia Praha (Trojan, Bárta, Zapletal Kloz – 943 body), stříbro si odvezli reprezentanti SKP Rapid Plzeň (Šulc B., Šulc M., Hurt, Hurtová – 907 bodů) a bronz potěšil členy SKP UNITOP Louny (Dlouhý, Dlouhá, Štefl, Šofer – 904 body)
• Na hřištích Sportovního centra mládeže AC Sparta a ČSTV na Strahově se ve dnech 21. – 24. července 2008 utkalo 10 policejních týmů o titul mistra Policie ČR pro rok 2008. Získali jej reprezentanti správy hl. m. Prahy, kteří ve finále porazili zástupce správy Severomoravského kraje 2:0. Bronz si vybojovala správa Jihomoravského kraje. Nejlepším střelcem Policejního mistrovství ČR 2008 byl vyhlášen Hynek Holan, hráčem Ondřej Vosický, brankářem Erik Golinský.
• Na antukových dvorcích SKP Kometa Brno se ve dnech 7. – 8. července 2008 uskutečnilo Mistrovství UNITOP ČR v tenisu. Ve třech věkových kategoriích se utkali 22 borci. Zlatou medaili a titul mistr UNITOP ČR získal v 1. věkové kategorii do 40 let Daniel Štalmach z Ostravy. Ve 2. věkové kategorii do 50 let zvítězil Miroslav Slavík z Kroměříže. Do 3. věkové kategorie nad 50 let se přihlásilo nejvíce hráčů a vítězství si po zásluze vybojoval brněnský tenista Miloslav Šlégl.
• Policejní mistrovství ČR v policejním víceboji se letos uskutečnilo ve dnech 25. – 28. srpna v malebném chodském městečku Domažlice. Na jeho technickém uspořádání se podílelo Školní policejní středisko Policie ČR správy Západočeského kraje. O tituly mistrů Policie ČR se ucházeli v pěti disciplínách navazujících na služební přípravu 43 závodníci z celé republiky. V 1. věkové kategorii do třiceti let jej vybojoval Západočech Antonín Jílek. Ve 2. věkové kategorii třicet až čtyřicetiletých se vítězem stal Středočech Josef Prchal. Ve 3. věkové kategorii mužů starších nad čtyřicet let prvenství získal Východočech Martin Břeň. Mezi ženami kralovala Lenka Trčová ze Středočeského kraje. V soutěži družstev bylo v letošním roce nejúspěšnější opět kvarteto Středočechů (Homer Hladík, Josef Prchal, Vladimír Hebeda, Lenka Trčová).
• Dvacet tříčlenných družstev, tvořených dvěma muži a jednou ženou, bojovalo ve dnech 28. – 29. srpna 2008 na pískových kurtech v areálu SKP České Budějovice o titul mistra UNITOP ČR v beach-volejbalu. Získali jej hráči Policie ČR správy Jihočeského kraje I. před zástupci SKP Vsetín a volejbalisty Vyšší policejní školy a střední policejní školy MV v Holešově.
• SKP Prezidium Praha se stal pořadatelem Mistrovství UNITOP ČR ve stolním tenisu. Turnaj proběhl ve dnech 4. – 5. září 2008 ve víceúčelové hale odboru sportu MV v Praze ve Stromovce za účasti 34 sportovců. Zlatou medaili získal Vladimír Sajdl z Kladna, druhé místo obsadil Martin Matějíček z Jeseníku a třetí post obsadili Petr Krahulec z Písku a Milan Bořík z Mostu. V rámci mistrovství sehráli reprezentanti resortu Ministerstva vnitra i přátelská utkání se slovenským protějškem. Přestože celkově naši stolní tenisté zvítězili v poměru 10:6, byla jednotlivá utkání velmi vyrovnaná. Dvanáct zápasů skončilo těsně 3:2.
• Policejní mistrovství ČR ve volejbalu proběhlo v letošním roce ve dnech 4. – 5. září na antukových hřištích ve známé volejbalové vesničce v Dřevěnicích u Jičína v režii Policie ČR správy Východočeského kraje. Osm mužských a osm ženských družstev bojovalo pod vysokou sítí o tituly mistra Policie ČR pro rok 2008. Získali jej hráči z jižních Čech a hráčky z Čech severních. Druhá místa obsadili zástupci pořádající správy a Jihočešky. Bronzové medaile si odvezli reprezentanti útvarů MV a policejních škol a v soutěži žen volejbalistky Policie ČS správy hlavního města Prahy.




zpět

Kontakty - sekretariát UNITOP ČR


Papírenská 6 b
160 00 Praha 6
Tel./fax: +420 220 514 984
unitop@policie-sport.cz


Policejní soutěže 2013



Přátelé policejního sportu,
rozběhl se seriál policejních mistrovství ČR,
mistrovství a Velkých cen UNITOP ČR
a dalších policejních soutěží a přeborů roku 2013

Termínová listina 2013

POLICEJNÍ MISTROVSTVÍ

MISTROVSTVÍ UNITOP ČR

Alpské lyžování 10.3. 2013

Sálová kopaná 28.3.2013


Velké ceny UNITOP ČR


Smlouva o spolupráci



Dne 3.8.2007 byla po- depsána nová smlouva o spolupráci mezi Minister- stvem vnitra české republiky a Unií tělovýchovných organizací Policie ČR (UNITOP ČR) s platností na dalších 5 let.

více informací zde


policie-sport